Fazla Kilolarınızdan Kurtulun

Bikini korkunuzu yenin! Neredeyse hiç kimse kusursuz bir vücuda sahip değildir. Kusursuz vücudu kendiniz yaratın!
Yaz tatilinin gelmesiyle birlikte akla takılan sorulardan biride fazla kilolardan kurtulmanın yollarıdır. Fit bir vücut için yapmanız gereken tek şey yeterli ve dengeli beslenmek!
Aslında fazla kilolarımızdan kurtulmak ve ideal kilomuzu ömür boyunca korumak için diyet yapmamıza hiç gerek yok!
Sadece yeterli ve dengeli beslenerek, yani kendimize yeni bir beslenme programı oluşturarak üstelik aç kalmadan, en önemlisi de hiçbir besin kısıtlamasına girmeden...

1- Besinleri yavaş çiğneyin
Zamanınız olmasa bile yemekleri hızlı yemekten vazgeçin. Ana öğünleriniz en az 15 – 20 Dk sürmeli. Çünkü beynin ‘tokum’ sinyalini vermesi için yaklaşık bu kadar süreye ihtiyacı var.
2- Her öğünden önce Su için
Her Gün 1.5 – 2 Litre su içmeyi alışkanlık haline getirin. Gün içinde düzenli olarak tüketeceğiniz su metabolizmanızı hızlandırmak gibi önemli bir işlev üstleniyor. 
3- Sebzeye ağırlık verin
Ana öğünlerinizden birinin mutlaka sebze ağırlıklı olmasına dikkat edin. Böylelikle hem bağırsakların daha hızlı çalışmasını sağlar, hem de daha az kalorili bir menüye sahip olursunuz.
4- Süt için 
Kalsiyumun kilo vermedeki önemli etkisini biliyor muydunuz? Yapılan araştırmalara göre yarım yağlı süt ve süt ürünlerinin kilo vermeyi hızlandırdığı ortaya koyulmuş

Hızla Kilo Vermek İçin Squat ve Mekik Çalışmasını Yapın

Vücut geliştirme şampiyonları, jüri önüne çıkmadan hemen önce bu iki hareketi yaparlar çünkü squat ve mekik, kaslarınızı anında daha belirgin hale getirir. Her iki egzersizi 12’şer adetten 3 set olarak yaparak geçici bir süreliğine karnınızı, kalçanızı ve bacaklarınızı sıkılaştırabilirsiniz.

Yorumlar

Benzer oraletler