Antivirüs Hakkında En Çok Sorulan Sorular

Hangi antivirüsü kullanacağınıza karar veremiyor musunuz? Endişelenmeyin, burada virüsten koruma ürünleri hakkında en sık sorulan soruların bazılarına yanıtlar derledik.

1 En iyi antivirüs ürünleri nelerdir?
Piyasada birçok farklı konuda uzmanlaşan birçok antivirüs sağlayıcı var, bu yüzden sizin için mükemmel olanı söylemek zor. Virüsten koruma ürünlerinin çoğu, virüsleri bulmak ve kaldırmak için aynı teknolojiyi kullanır. Bu nedenle, burada listelenen markalardan herhangi biri,  korunmanınen en üstünü sizlere sunacaktır. Virüsleri, kötü amaçlı yazılımları, Adware ve Ransomware'leri kaldırmak için üretilmiş bir ürünü aramanızı öneririz. Ayrıca, Antivirüs'te çok fazla harcama yapmanızı tavsiye etmiyoruz, TotalAV gibi ürünler fiyatın bir kısmı için diğer antivirüslerle aynı seviyede koruma sağlıyor.
2 Antivirüsün en önemli özellikleri nelerdir?
Sisteminizin siber suçlulardan korunmasını sağlamak için birlikte çalıştığı tüm ana özellikler önemlidir. En azından, gerçek zamanlı bir virüs tarayıcısı, güvenlik duvarı, reklam yazılımı koruması, güvenli tarama güvenliği içeren bir ürün kullandığınızdan emin olmalısınız. Seçtiğiniz antivirüsün bu ana özelliklerin tümünü içerdiğini kontrol etmek için yan yana karşılaştırma araçları kullanabilirsiniz.
3 Antivirüs beni kimlik hırsızlığından koruyor mu?
Bu, kimlik hırsızlığı 5 kişiden 2'sini  etkileyen ve  en hızlı büyüyen küresel suç olarak adlandırıldığı için, son birkaç ay içinde en çok büyüyen sorulardan biri haline geldi. Antivirüs, sizi kişisel verilerinizi çalabilecek siber saldırılardan korurken, kimliğinizin ihlalinde sizlere haber vermeyebilir. Ancak bazı antivirüs programları premium kullanım seçeneği ile müşterilerine bu hizmeti sunmaktadır.

Yorumlar