Kusurlar Her Zaman Güzeldir


Diesel, geçen sene hepimize kusurların güzelliğini öğreten “Go With the Flaw” kampanyasını başlatmıştı. Bugünlerde ise kampanyanın devamı olarak, kendi kusurlarını örterek birbirinden habersiz bir aşkın içine düşen bir çiftin esprili ve dramatik hikayesini anlatıyor.

Hikaye, büyük ve kepçe kulakları olan bir adam ile başlıyor. Günlük hayatta insanların dikkatini çekmek bu adamı oldukça rahatsız ediyor. Filmin bir bölümünde büyük kulaklı bir filin yoldan geçtiğini görüyoruz burada bu fil, adamı sembolize ediyor. Bu olaylar sonrasında çocuk, ameliyat olmaya karar veriyor. Ameliyat olduktan sonra artık normal kulaklara sahip olan adam, çamaşırhanede bir kızdan hoşlanıyor. Kızda çocuğa aynı duyguları besleyince ateşli aşk burada başlıyor.


Olaylar çok hızlı geliştikten sonra, genç kadını birden doğumhanede görüyoruz. Bu çift olaylar sırasında hemen bir bebek sahibi olmuş. Sonrasında hemen çocuğun kulaklarıyla olan hikayesine geri dönüyoruz. Hemen ardından kızın da tıpkı çocuk gibi bir ameliyat geçirmiş olduğunu öğreniyoruz. Meğerse daha önceden kızın burnu şuanki gibi kusursuz görünmediğini öğreniyoruz. Bu çift ameliyatlar ile normal görünüşlere sahip oluyorlar evet ama ameliyat sonrasında genlerinin değişmediği gerçeğini atlıyorlar. Doğan çocuğun kulakları babaya, burnu ise anneye çekiyor.

Bu olayların sonunda bu çift ve doğan çocuk, üç kişilik fantastik bir aileyi oluşturuyorlar. Gün batımına doğru yürürlerken çocuğun dönüp kameraya güldüğünü görüyoruz. Film, “Kusurlar her zaman kazanır” mesajını vererek bitiyor.

Film, aslında Diesel’in İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonunu tanıtıyor. Kullanılan kıyafetlerde tahmin edileceği üzere bu koleksiyonun parçalarından.


“Go With the Flaw” kampanyasının ilk videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Video Diesel

Yorumlar