Su Altında Yaşamak İster Misiniz?



Conrad Maldives Rangali Island, okyanus seviyesinin 5 metre altına "dünyadaki ilk su altı villası" olma özelliğine sahip yapıyı hayata geçireceğini duyurdu. 2018'in sonunda tamamlanması beklenen lüks villanın bir gecelik konaklama maliyeti en az 50 bin Dolar'dan başlıyor. Paylaşıldığı üzere villa aynı anda 9 kişiyi ağırlayabilme kapasitesine sahip.



Proje ismini Maldivler dilinde 'mercan' anlamındaki 'Muraka' dan alan dünyanın ilk su altı villası, 2018'in sonunda kullanıma açılacak.


Daha önce hiç denizlerde yaşamayı hayal ettiniz mi? Artık böyle bir imkanınız var. Parası çok uygun olmayabilir ama meraklısına gayet güzel bir fırsat.


Geçtiğimiz günlerde konuşma yapan Conrad Maldives Rangali Island, “dünyanın ilk su altı villası” şeklinde tanımladığı projeyi hayata geçireceğini duyurdu. ‘Muraka’ adı verilen bu eşsiz villanın okyanus yüzeyinin yaklaşık 5 metre altında olması planlanıyor.


Lüks villada konaklamak isteyenler, huzurlu vakit geçirebilecekleri bir salonun yanı sıra içinde yatak ve banyo bulunan bir yatak odasında konaklayacak. Büyük bir merdiven aracılığıyla suyun yüzeyine çıkabilen ziyaretçiler, burada Muraka’nın eşsiz güzelliklerini görebileceği bir manzara ile karşılayacak. Aynı zamanda; spor salonu, oyun odası, banyo ve bar gibi bir sürü imkanı, ziyaretçiler kullanabilecek.


2018’in son çeyreğinde tamamlanması planlanan Muraka, geceliği 50 bin Dolar’dan başlayan fiyatlarla konuklarını bekliyor. Villa aynı anda 9 kişiyi ağırlayabilme kapasitesine sahip.


Muraka, Conrad Maldives Rangali Island’ın ilk su altı projesi değil; 2000’li yılların ortalarında dünyanın ilk su altı restoranı ünvanına sahip olan olan Ithaa’yı da yaratmıştı.







Video ve görseller conradmaldives

Yorumlar